Βοήθεια

Μεταφερθείτε σήμερα στην e-ania και απολαύστε καινοτόμες υπηρεσίες, με τη σιγουριά της τεχνικής μας εξυπηρέτησης.
Βοήθεια Συγκεντρώσαμε τις συχνότερες ερώτησης πελατών με τις αντίστοιχες απαντήσεις που συνήθως δίνουμε. Καλύπτουν ερωτήσεις γενικού ενδιαφέροντος σχετικά με τις υπηρεσίες της e-ania αλλά και ειδικές σύμφωνα με τις κύριες κατηγορίες. Αν έχετε κάποια ερώτηση που δεν καλύπτεται από τις παρακάτω απατήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γενικά
Πως μπορώ να αποκτήσω τις υπηρεσίες σας
Όλες οι υπηρεσίες της e-ania παρέχονται μέσω του e-shop υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες είναι χωρισμένες σε κατηγορίες για εύκολη πρόσβαση, επίσης κάθε υπηρεσία διαθέτει πλήρη περιγραφή, τιμή και επεκτάσεις.
Πως λειτουργεί η συνεργασία μαζί σας
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας ηλεκτρονικά μέσω email ή τηλεφωνικά με σκοπό τον ορισμό των λεπτομερειών/πληροφοριών για την εργασία που μας αναθέσατε.
 
Εμείς σας καθοδηγούμε για το υλικό που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η εργασία που επιλέξατε. Βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας ακόμα και σε ώρες εκτός ωραρίου (μετά της 17:00 ή Σαββατοκύριακα ) με προσχέδια των εργασιών και προτάσεις έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πως μπορώ να πληρώσω την υπηρεσία που θέλω
Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε για τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε είτε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της υπηρεσίας ασφαλών πληρωμών PayPal, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σας δίνονται και οι δυο επιλογές.
Σε πόσες ημέρες θα είναι έτοιμη η υπηρεσία σας
Ο χρόνος ολοκλήρωσης μιας εργασίας εξαρτάτε από την φύση της παρεχόμενης υπηρεσίας. Μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες έως και αρκετές εβδομάδες.
Γιατί η e-ania προσφέρει πακέτα φιλοξενίας μόνο σε Linux και όχι σε Windows;
Η e-ania έχει δοκιμάσει όλα σχεδόν τα διαθέσιμα λειτουργικά συστήματα αυτή τη στιγμή και έχει επιλέξει τα πιο σταθερά και ασφαλή σύμφωνα με τις ανάγκες ενός server που φιλοξενεί web site.
Υποστήριξη
Προσφέρει η e-ania υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο;
Ναι, σας υποστηρίζουμε 24 ώρες το 24ωρο μέσω e-mail, on-line και μέσω τηλεφώνου. Συνήθως η ανταπόκριση είναι σε λιγότερο από 12 ώρες.
Πόσο κοστίζει μια ώρα τεχνικής υποστήρικης
Η μια ώρα κοστίζει 30€, και συνήθως την ξεπερνούμε χωρίς όμως να έχετε επιπλέον χρέωση.
Ρυθμίσεις NS (name servers)
ns1.e-ania.gr
ns2.e-ania.gr
Ρυθμίσεις email και webmail
POP3 : mail.your_domain.xx (παράδειγμα : mail.e-ania.gr)
SMTP: mail.your_domain.xx (παράδειγμα : mail.e-ania.gr)
 
Webmail: http://webmail.your_domain.xx (παράδειγμα : http://webmail.e-ania.gr)
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Τι τύπο ιστοσελίδες δημιουργείτε
Κυρίως κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες τύπου CMS βασισμένες στην πλατφόρμα Joomla την οποία εμπιστεύονται οι περισσότεροι χρήστες παγκοσμίως. Ακόμα επιλέγουμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες σε Joomla γιατί είναι εξαιρετικά φιλικό προς την μηχανή αναζήτησης Google (S.E.O.) και διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα πρόσθετων εφαρμογών (plugins & modules).
Τι είδους ιστοσελίδες κατασκευάζεται
Κατασκευάζουμε όλου του είδους τις ιστοσελίδες. Τα κυριότερα είδη ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε είναι επιχειρηματικές ιστοσελίδες παρουσίασης προϊόντων και υπηρεσιών, ηλεκτρονικά καταστήματα, ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, διαδικτυακά περιοδικά, ιστοσελίδες κοινωφελών ιδρυμάτων, portfolio καλλιτεχνών και ιστοσελίδες ειδικού ενδιαφέροντος ή σκοπού. Όλες οι ιστοσελίδες είναι συμβατές με όλες τις συσκευές.
Που γίνεται η φιλοξενία
Οι ιστοσελίδες τον πελατών μας φιλοξενούνται σε Ευρωπαϊκούς servers για καλύτερο SEO. Κάθε πελάτης μας έχει τον δικό του πίνακα ελέγχου με πλήρη πρόσβαση σε αυτόν αλλά και στα αρχεία της ιστοσελίδας μέσω FTP.
 
Ο χώρος του δίσκου και άλλοι παράμετροι είναι ανάλογα το πακέτο φιλοξενίας που έχετε, εμείς σας παρέχουμε δωρεάν καθημερινό back-up της ιστοσελίδας, και ενημερώσεις της ιστοσελίδας.
 
Τεχνική υποστήριξη σε θέματα hacking και malware είναι με επιπλέον κόστος.
Ποιο είναι το ετήσιο κόστος
Η διατήρηση μιας ιστοσελίδας επιβαρύνεται με το ετήσιο κόστος φιλοξενίας (hosting) και ονόματος (domain name). Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας που έχετε.
Πόσος χρόνος χρειάζεται για την δημιουργία της
Εξαρτάτε από το αντικείμενο της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα για την δημιουργία μιας επιχειρηματικής ιστοσελίδας και από την στιγμή που έχουμε όλο το υλικό που θα φιλοξενηθεί σε αυτήν (λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο) στην διάθεση μας, ο χρόνος ολοκλήρωσης δεν υπερβαίνει τις 15 εργάσιμες ημέρες.
Μετά την παράδοση της ιστοσελίδας τι παρέχεται
Μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον πελάτη σε τεχνικά θέματα και θέματα ορθής χρήσης ιστοσελίδας. Η υποστήριξη σε θέματα επίλυσης λειτουργικών θεμάτων, εκμάθησης χρήσης ιστοσελίδας όπως και θεμάτων ασφαλείας μικρής έκτασης παρέχεται δωρεάν.
Κατασκευή E-Shop
Τι είδους e-shop κατασκευάζεται
Η ιστοσελίδες τύπου e-shop χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις που πωλούν προϊόντα ή υπηρεσίες. Αν διαθέτεται προς πώληση προϊόντα ή υπηρεσίες μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε ένα e-shop. Πρώτο βήμα είναι να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Εμείς θα σας καθοδηγήσουμε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας. Όπως και οι απλές ιστοσελίδες έτσι και τα e-shop απαιτούν στενή συνεργασία μεταξύ δημιουργού και πελάτη. Αυτό που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, πριν την πρώτη επαφή με εμάς, είναι να έχετε προετοιμάσει το υλικό παρουσίασης των προϊόντων σας. Με λίγα λόγια τα προϊόντα που θα αναρτηθούν στο e-shop θα πρέπει αν συνοδεύονται από το κατάλληλο υλικό. Το υλικό αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει ανά προϊόν τον τίτλο του προϊόντος, κωδικό, σύντομη περιγραφή (έως 50 λέξεις), εκτενής περιγραφή (έως 200 λέξεις), τιμή, βάρος, μέγεθος και φωτογραφίες τραβηγμένες από επαγγελματία φωτογράφο. Στην συνέχεια εμείς θα μετατρέψουμε το παραπάνω υλικό σε ένα σύγχρονο και πολύ φιλικό e-shop έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε πελάτη.
Ποια πλατφόρμα χρησιμοποιείτε
Στην e-ania χρησιμοποιούμε διάφορες πλατφόρμες για την κατασκευή e-shop. Μερικές από αυτές είναι το J2store, το virtuemart, το red shop και άλλες. Συνήθως η επιλογή της πλατφόρμας γίνεται με γνώμονα το μέγεθος της επιχείρησης και το διαθέσιμο budget του πελάτη. Τις περισσότερες φόρες δημιουργούμε σε J2store καθώς είναι ιδανικό για την μικρή και μεσαία Ελληνική επιχείρηση, με δυνατότητα λιανικής και χοντρικής πώλησης. Επίσης έχετε την δυνατότητα για χρήση προσφορών με χρήση κουπονιού. Ένα e-shop σε J2store μπορεί να το διαχειριστεί εύκολα ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας χωρίς να χρειαστεί η πρόσληψη ειδικού διαχειριστή και διατίθεται με μικρό κόστος από την κατασκευάστρια εταιρία, παράγοντες που μειώνουν σημαντικά το κόστος κατασκευής.
Πόσα προϊόντα μπορώ να έχω
Ο αριθμός των προϊόντων που μπορεί να έχει ένα e-shop είναι απεριόριστος. Ο αριθμός των προϊόντων που θα εισήχθουν δεν επηρεάζει το κόστος δημιουργίας του e-shop. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ένα e-shop με εκατοντάδες προϊόντα απαιτεί υψηλότερες προδιαγραφές χώρου φιλοξενίας (hosting).
Ποιους τρόπους πληρωμής θα έχει το e-shop μου
Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης τεσσάρων τύπων πληρωμής οι οποίοι είναι πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή με τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό σας, πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω paypal και άλλων, πληρωμή με πιστωτική κάρτα τύπου visa μέσω σύνδεσης με τις ελληνικές τράπεζες και δυνατότητα δώσεων.
Ποιους τρόπους αποστολής των προϊόντων μπορώ να έχω
Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μπορεί να ενσωματωθεί η δυνατότητα αποστολής προϊόντων μέσω ελληνικών ταχυδρομείων και εταιριών ταχυμεταφορών (courier). Το κόστος μεταφορικών θα υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Ακόμα στα μεταφορικά μπορούν να περιληφθούν και τυχόν έξοδα αντικαταβολής.
Προώθηση Ιστοσελίδων και S.E.O.
Η ιστοσελίδα μου μπορεί να δεχτεί S.E.O.
Όλες οι ιστοσελίδες μπορούν να δεχτούν SEO. Σε μια ιστοσελίδα μπορούν να εφαρμοστούν βελτιώσεις SEO τόσο στα στοιχεία της ίδιας της ιστοσελίδας (Τίτλος Ιστοσελίδας, Τίτλοι Άρθρων & Σελίδων, Ειδικευμένες περιγραφές, Μεγέθη επικεφαλίδων κειμένων, κ.α ) όσο και σε εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την θέση της ιστοσελίδας στην μηχανή αναζήτησης Google.
Ποια η διαφορά μεταξύ On-Page S.E.O. και Off-Page S.E.O.
Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας χωρίζεται σε 2 κατηγορίες. Η πρώτη είναι το On-Page SEO και εφαρμόζεται στην ίδια την ιστοσελίδα. Βελτιώνονται σημεία της ιστοσελίδας τα οποία κυρίως βοηθούν στην ανάδειξη του περιεχομένου της. Ειδικότερα μερικά από τα σημεία που βελτιώνονται είναι οι meta τίτλοι των υποσέλιδων, οι meta περιγραφές των υποσελίδων, οι meta λέξεις κλειδιά των υποσελίδων, λάθη στον κώδικα της ιστοσελίδας, κ.α. Η δεύτερη είναι το Off-Page SEO και αφορά εξωτερικούς παράγοντες που επηρεάζουν την θέση της ιστοσελίδας στο Google. Μερικοί από αυτούς τους παράγοντες είναι η δημοφιλία της ιστοσελίδας σε κοινωνικά δίκτυα, το πλήθος των εξωτερικών συνδέσμων που οδηγούν στην κυρία ιστοσελίδα, κ.α. Μια ολοκληρωμένη προώθηση ιστοσελίδας πρέπει να περιλαμβάνει βελτιώσεις και στις δυο κατηγορίες.
Πόσος χρόνος χρειάζεται
Ο χρόνος που θα χρειαστεί μια ιστοσελίδα για να εμφανιστεί στις πρώτες σελίδες αποτελεσμάτων του Google βάσει αναζητήσεων με λέξεις κλειδιά εξαρτάτε από τον ανταγωνισμό στις λέξεις κλειδιά που στοχεύει η επιχείρηση. Με τις τεχνικές S.E.O. που εφαρμόζουμε στην ιστοσελίδας σας και για λέξεις κλειδιά με μικρό ανταγωνισμό ο μέσος χρόνος εμφάνισης υπολογίζεται στις 60 ημέρες ενώ για λέξεις κλειδιά με μεγαλύτερο ανταγωνισμό μπορεί να χρειαστεί και περισσότερο.

Η εταιρεία

Η ομάδα της e-ania δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2008 με σκοπό την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.
 

Επικοινωνία

  211 183 4183      690 987 1965
   info@e-ania.gr

Ενημερωτικό Δελτίο

Δεν θέλεις να χάσεις καμία ευκαιρία ?
Τα ενημερωτικά μας δελτία αποστέλνονται μόνο όταν υπάρχει πραγματικά κάτι νέο.
        
 
 

Ακολουθήστε μας

 
 
mcafee securednorton secured
 

Αναζήτηση