Όροι Αγορών

Μεταφερθείτε σήμερα στην e-ania και απολαύστε καινοτόμες υπηρεσίες, με τη σιγουριά της τεχνικής μας εξυπηρέτησης.
Βαθμολογία:
( 1 Rating)

Οι παραγγελίες μπορούν να εξοφληθούν με τους εξής τρόπους:

1. Μέσω PayPal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην e-Bay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής, γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό λογαριασμό της e-ania. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com . Επίσης μέσα από τον λογαριασμό σας του PayPal μπορείτε να πληρώσετε και με οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα.

2. Μετρητοίς

α) Με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης της e-ania*.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των τραπεζών που συνεργάζεται η e-ania, ενδέχεται να χρεωθείτε με έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή.

Η εταιρεία

Η ομάδα της e-ania δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2008 με σκοπό την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων.
 

Επικοινωνία

  211 183 4183      690 987 1965
   info@e-ania.gr

Ενημερωτικό Δελτίο

Δεν θέλεις να χάσεις καμία ευκαιρία ?
Τα ενημερωτικά μας δελτία αποστέλνονται μόνο όταν υπάρχει πραγματικά κάτι νέο.
        
 
 

Ακολουθήστε μας

 
 
mcafee securednorton secured
 

Αναζήτηση